.gvz-geo-chart[data-v-521f299d]{background:var(--gvz-surface);border:.0625rem solid var(--gvz-border-soft);border-radius:1.375rem;margin:1.75rem 0;padding:1.5rem 1.375rem}.gvz-geo-chart-title[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text);font-size:1.0625rem;font-weight:800;letter-spacing:-.01em;margin:0 0 1.125rem}.gvz-geo-bars[data-v-521f299d]{display:grid;gap:.75rem;margin-bottom:1.375rem}.gvz-geo-bar-row[data-v-521f299d]{align-items:center;display:grid;gap:.75rem;grid-template-columns:minmax(6rem,9.375rem) 1fr minmax(2.625rem,auto)}.gvz-geo-bar-label[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text-2);font-size:.84375rem;font-weight:600}.gvz-geo-bar-track[data-v-521f299d]{background:var(--gvz-surface-soft);border:.0625rem solid var(--gvz-border-soft);border-radius:62.4375rem;display:block;height:.875rem;overflow:hidden}.gvz-geo-bar-fill[data-v-521f299d]{background:var(--gvz-grad);border-radius:62.4375rem;display:block;height:100%;min-width:.125rem}.gvz-geo-bar-value[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text);font-size:.84375rem;font-variant-numeric:tabular-nums;font-weight:700;text-align:right}@media(max-width:560px){.gvz-geo-bar-row[data-v-521f299d]{gap:.5rem;grid-template-columns:5.25rem 1fr minmax(2.375rem,auto)}}.gvz-geo-table[data-v-521f299d]{border-collapse:collapse;font-size:.90625rem;width:100%}.gvz-geo-table-caption[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text-2);font-size:.78125rem;font-weight:700;letter-spacing:.06em;padding-bottom:.625rem;text-align:left;text-transform:uppercase}.gvz-geo-table td[data-v-521f299d],.gvz-geo-table th[data-v-521f299d]{border-top:.0625rem solid var(--gvz-border-soft);padding:.5625rem .75rem;text-align:left}.gvz-geo-table thead th[data-v-521f299d]{border-bottom:.0625rem solid var(--gvz-border);border-top:none;color:var(--gvz-text);font-weight:700}.gvz-geo-table tbody th[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text-2);font-weight:600}.gvz-geo-table tbody td[data-v-521f299d]{color:var(--gvz-text);font-variant-numeric:tabular-nums}.gvz-geo-metrics .gvz-card h3[data-v-c8bf6b98]{color:var(--gvz-text-2);font-size:.90625rem;margin:.25rem 0 0}.gvz-geo-metric-value[data-v-c8bf6b98]{color:var(--color-theme);font-size:1.875rem;font-weight:800;letter-spacing:-.02em;margin:0}.gvz-geo-full-table[data-v-c8bf6b98]{background:var(--gvz-surface);border:.0625rem solid var(--gvz-border-soft);border-collapse:collapse;border-radius:1.125rem;font-size:.9375rem;margin:.375rem 0 1.625rem;overflow:hidden;width:100%}.gvz-geo-full-table td[data-v-c8bf6b98],.gvz-geo-full-table th[data-v-c8bf6b98]{border-top:.0625rem solid var(--gvz-border-soft);padding:.6875rem 1rem;text-align:left}.gvz-geo-full-table thead th[data-v-c8bf6b98]{border-bottom:.0625rem solid var(--gvz-border);border-top:none;color:var(--gvz-text)}.gvz-geo-full-table tbody th[data-v-c8bf6b98]{color:var(--gvz-text-2);font-weight:600}.gvz-geo-full-table tbody td[data-v-c8bf6b98]{color:var(--gvz-text);font-variant-numeric:tabular-nums}.gvz-geo-meta[data-v-c8bf6b98]{color:var(--gvz-text-2);font-size:.84375rem;opacity:.85}
